De Bottel

De Bottel

Welkom bij basisschool De Bottel. Wij krijgen er energie van om zelf op ontdekking uit te gaan en steeds weer wat nieuws te leren. Op deze vreedzame school voelt iedereen zich prettig en veilig en geven we elkaar de ruimte om te stralen. Samen zetten we elke dag stappen vooruit. Laat de toekomst maar komen!

Onze school Ons onderwijs Voor ouders Werken bij de Bottel Informatie Contact

Laat de toekomst maar komen!

Wij krijgen er energie van als we kinderen zien stralen. Wij zijn tevreden als kinderen graag naar school komen en weer vrolijk naar huis gaan. Daarnaast staat ontwikkeling voorop. Elke dag zetten we samen stappen richting de toekomst.

Onze school

ANGY-8040.JPG

Gezien voor wie je bent

Bij De Bottel vinden we het belangrijk om onze kinderen in hun eigen kracht te zetten. Zo leren ze in zichzelf geloven en inspireren we ze om het beste uit zichzelf te halen. Kinderen die van zichzelf versteld staan door als het nieuws dat ze hebben geleerd: Daar doen we het voor!

Ons onderwijs

De Bottel is trots om onderdeel te zijn van scholengroep Dynamiek. Onze scholen zijn typische dorpsscholen, verspreid over de gezellige dorpen van de gemeenten Horst aan de Maas en Venray. Samen met andere Dynamiekscholen werken we dagelijks aan het vernieuwen van onderwijs en inspireren we meer dan duizend kinderen om het beste uit zichzelf te halen. 

Meer over Dynamiek